Afdeling

Warehouse

Functie

Warehouse Employee

Lokatie

Enschede, the Netherlands 

Algemeen

Polaroid heeft een historie van 80+ jaar en is nog steeds één van de meest herkenbare merken in de wereld. Vandaag de dag is Instant Fotografie het meest belangrijke onderdeel van Polaroid;  een product dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door onze volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2022 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken. 

Functieomschrijving:

Als magazijn medewerker ben je onderdeel van een team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het uitvoeren van de interne en externe goederenstroom (inkomend, opslag, uitgifte, transport, administratie en onderhoud van het materiaal).

Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde opleiding op VMBO niveau aangevuld met relevant werkervaring. Ook enige kennis van MS Office en Engels heeft de voorkeur.
Als mens ben je open en eerlijk, werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig zijn en stelt je pro-actief op.  Onze voorkeur gaat uit naar een collega in het bezit van een heftruckcertificaat om ons enthousiaste team te versterken. 

Aanbod:

In Enschede werkt een team van rond de 127 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform, waarbij de nadruk ligt op de goeie sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering. 

Wil jij ook deel uitmaken van de Polaroid Family? Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid, t.a.v. Jose Wobben, Postbus 242, 7500AE Enschede. Of naar hr-enschede@polaroid.com.