Afdeling

Purchasing

Functie

Operational Buyer

Location

Enschede, the Netherlands

Algemeen

Polaroid heeft een historie van 80+ jaar en is nog steeds één van de meest herkenbare merken in de wereld. Vandaag de dag is Instant Fotografie het meest belangrijke onderdeel van Polaroid;  een product dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door onze volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2021 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken.

Functie inhoud

Als Operational Buyer ben je onderdeel van een team dat zich bezig houdt met de Inkoop van vooral alle items die nodig zijn voor de productie van de direct klaar foto. In opdracht voer je geheel zelfstandig bestellingen in in het ERP-systeem (Navision). Je volgt deze bestellingen op, bewaakt ze en zorgt dat de bestellingen op tijd geleverd worden.

Mocht blijken dat een bestelling in de praktijk te laat geleverd gaat worden onderneem je de benodigde stappen, zodat een actie uitgezet kan worden. Daarnaast voer je allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden uit en/of bestellingen ten behoeve van de locatie Enschede, waar je werkzaam bent.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4 en eventueel aangevuld met een inkoopopleiding. Je werkt secuur, bent stressbestendig, flexibel, kwaliteitsbewust en hebt een goed analytisch denkvermogen. Je bent vasthoudend en je weet wat je wil en draagt dit met respect uit.

Daarnaast zou het fijn zijn als je open en eerlijk in het leven staat, positieve feedback durft te ontvangen en te geven en graag wil samenwerken om er iets moois van te willen maken.

Omdat Polaroid een bedrijf is met internationale achtergrond is het belangrijk dat je Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk goed zijn.

    Aanbod

    In Enschede werkt een team van rond de 110 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform, waarbij de nadruk ligt op de goeie sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering.

    Contact

    Wil jij ook deel uitmaken van de Polaroid Family? Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid, t.a.v. Alfons Mulder, Postbus 242, 7500AE Enschede. Of naar alfons.mulder@polaroid.com.