Polaroid heeft in 2017 Polaroid Originals gelanceerd: een merk volledig toegewijd aan originele, analoge instant fotografie producten. Dit succes is tot stand gekomen door de jarenlange toewijding van The Impossible Project, wat in 2008 is opgericht.
De reacties zijn overweldigend positief en het is duidelijk dat mensen over de hele wereld verheugd zijn om analoge instant fotografie terug te zien, op de plek waar het hoort: bij het merk Polaroid. Het terugbrengen van de instant foto onder de Polaroid paraplu was een belangrijke mijlpaal, maar het was zeker niet het einde van de reis. In maart 2020 is de volgende stap genomen en zijn we één merk geworden met de naam: Polaroid.

Instant fotografie is vandaag de dag het belangrijkste onderdeel van Polaroid; het merk Polaroid, dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door onze volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2020 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken. 

Het is een 82-jarige reis geweest en we zijn blij dat we terug zijn op de plek waar we horen.

 

Afdeling

Productie

Functie

(Production) Operator

Location

Enschede, the Netherlands 

Functie inhoud

Als (Production) Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende machines ten behoeve van het produceren van instant film packs. Dit doe je met inachtneming van de geldende kwaliteitseisen binnen de gestelde tijd in samenwerking met collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle vooraf van de juiste informatie en machine instelling, het oplossen van kleine storingen aan de machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, zowel visueel als met meetgereedschap. 

Functie-eisen

Je beschikt over MBO 3 of 4 werk- en denkniveau, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt technisch inzicht, houdt van machines die voornamelijk mechanisch worden aangestuurd en al wat ouder zijn. Als mens ben je een teamplayer, open, ambitieus, eerlijk en stelt je pro-actief op. Het werken met onze specifieke machines leer je in de praktijk.

Aanbod

De productie en ontwikkeling van de direct klaar film van Polaroid vindt plaats in Enschede. Hier werkt een team van circa 110 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film. Er heerst een informele sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het bedrijf stimuleert ontwikkeling.

Contact

Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar rick.baveld@polaroid.com of via Polaroid Film B.V., t.a.v. Rick Baveld, Postbus 242, 7500AE Enschede.