Afdeling

Product & Process

Functie

PPE Technician

Lokatie

Enschede, the Netherlands 

Algemeen

Polaroid heeft een historie van 80+ jaar en is nog steeds één van de meest herkenbare merken  wereldwijd. Vandaag de dag is Instant Fotografie het meest belangrijke onderdeel van Polaroid;  een product dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door ons volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2022 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken. 

Functie-omschrijving

Je werkt in het team dat verantwoordelijk is voor de optimalisatie van het film productieproces in Enschede. Hier assisteer je de Engineers bij o.a. troubleshooting op de diverse machines, productontwikkeling of bij productproblemen. Daarnaast voer je zelfstandig metingen uit op toegeleverde componenten, halffabricaten en eindproducten. De resultaten worden door jou vastgelegd, geïnterpreteerd en gerapporteerd. Zo nodig vindt statistische verwerking en een presentatie van de resultaten plaats.

Functie-inhoud 

 • Controle uitvoeren op geleverde componenten, halffabricaten en eindproducten.
 • Het kwalificeren en opstarten van machines na onderhoud.
 • Het opstellen en verbeteren van werkinstructies en standaarden.
 • Het ondersteunen van verbeter- en ontwikkelingsprojecten.

Functie-eisen 

 • Je werkt secuur, bent stressbestendig, flexibel, kwaliteitsbewust en hebt een goed analytisch denkvermogen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Jouw competenties: verantwoordelijkheidsgevoel, inventief, initiatiefrijk, systematisch, analytisch, resultaatgericht.

  Aanbod

  In Enschede werkt een team van rond de 120 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform, waarbij de nadruk ligt op de goeie sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering. 

   

  Wil jij ook deel uitmaken van de Polaroid Family? Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid, t.a.v. Jose Wobben, Postbus 242, 7500AE Enschede of naar jose.wobben@polaroid.com.